parella

 Si heu conegut algú per la web i sentiu que és algú amb qui us podríeu encaixar, el següent pas que voldreu fer serà el de trobar-vos en persona. 

 La primera impressió és molt important però no us fiqueu nerviosos/nervioses, aquí jugueu amb avantatge, encara que no us hagueu vist mai en persona, com que ja heu estat parlant, ja us heu fet una imatge de l’altra persona, i si heu decidit tindre una primera cita, és per què hi ha hagut una certa connexió entre els dos.

 Tenim l’obligació de dir-vos que quan quedeu per primera vegada amb qualsevol persona que conegueu per internet, heu de seguir unes precaucions bàsiques com quedar en un lloc públic i informar a algun amic o familiar del lloc on aneu.

Nerviosos, nervioses?

 Aquest punt és molt important, per aquest motiu hi dedicarem tot un post més endavant però us puc avançar la premissa clau: Marqueu-vos objectius que depenguin de vosaltres i lliureu-vos dels que depenguin d’altres persones 😉

Actitud 

Si realment voleu trobar algú amb formar una relació sòlida, no intenteu semblar allò que no sou ni mentiu per intentar agradar a l’altra persona. Com ja hem vist en altres posts, el primer pas per trobar a la vostra parella , és no tenir necessitat de trobar-la.

 Si encaixeu, ho notareu de seguida i sinó, no ho vulgueu forçar, les millors relacions són les que sorgeixen sense esforç i de manera natural.

Què fer? 

Pots proposar un pla basat amb alguna afició compartida, sinó, sempre tindreu les opcions d’anar a fer una cafè, dinar, sopar, passejar pel parc…

La primera cita no hauria de ser gaire llarga, es tracta d’una primera presa de contacte, que si va bé, us deixarà amb ganes de tornar-vos a veure, i de fet, si va molt bé, sempre la podeu allargar a la vostra voluntat.

Amb aquestes premisses, ja podeu anar fent plans per la vostra primera cita. 

 Ja ho saps, si estàs en aquesta pàgina no és per casualitat, qui sap? Potser us trobeu a la nostra web.  😉


Leave a Reply


ENTRAR AL TEU COMPTE CREAR UN NOU COMPTE

 
×

Condicins d'ús

Per tal de registrar-vos en aquest servei, heu de llegir i acceptar la nostra Política de privaditat i Condicions d'ús.
Sí, sóc major d'edat, he llegit i accepto les condicions dús i política de privacitat.
 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up