trobar parella

Hi ha una cosa amb la qual coincideixen moltes persones, és en afirmar que la persona adequada els hi va aparèixer a la seva vida quan menys s’ho esperaven.

En aquesta vida, tot ens arriba quan estem preparats per acceptar-ho i l’amor no és l’excepció.

Hem identificat les condicions que l’univers et demana, abans de fer aparèixer a la teva vida aquella persona amb qui encaixes de debò.

Et recomanem que llegeixis els següents punts si vols saber quins són els requisits.

 

1.- Coneix-te.

Fes un temps de reflexió, introspecció i autoconeixement per esbrinar qui ets, quins són els teus valors, què és el que vols aconseguir a la vida…

Quan et coneguis et sentiràs realitzat i veuràs com no necessites a una mitja taronja que et complementi, simplement, ja seràs una taronja sencera.

Si saps quins són els teus valors, et serà més fàcil trobar algú que els comparteixi i junts els podreu viure i consolidar.

 

2.- Nutreix-te d’altres amors

A la vida hi ha moltes formes d’amor, el pots rebre de la família, amics, mascotes, de la natura… gaudeix de tot allò que aporti amor i sensacions positives a la teva vida.

Veient que no tot es basa en l’amor romàntic que ens han venut des dels grans mitjans, no t’atabalis per haver de fer el que marca la norma. 

Viu a la teva manera, no facis el que marca la convenció social, fes el que tinguis ganes de fer, el que sentis que vols fer i t’aporti benestar.

 

3.- Confia amb la vida

No pensis i no et preocupis per quan has de trobar a la teva parella, simplement gaudeix de la vida tenint la certesa de què la persona adequada apareixerà quan l’univers ho cregui oportú. 

Quan arribi aquest moment, tu hauràs creat les condicions necessàries per reconèixer, acceptar a aquesta persona i deixar que neixi una nova relació.

Estigues atent al teu voltant, als petits senyals que et dóna l’univers, quan en petites coses veguis l’amor, quan al teu voltant veguis amor, pots estar segur o segura de què aviat et tocarà a tu.

 

Ara ja saps les condicions que l’univers et demana abans de fer que et trobis amb la persona adequada. 

3 punts que pots posar en pràctica ara mateix :). 

Si t’ha agradat el post i no et vols perdre els pròxims, segueix-nos a la nostra pàgina de Facebook o crea un perfil a la nostra web.


One comment:

  1. Maria

    25/11/2019 at 7:40 pm

    Hola,, dar las gracias, a quien a creado esta página, por la oportunidad que nos dais, saludos

    Reply

Leave a Reply


ENTRAR AL TEU COMPTE CREAR UN NOU COMPTE

 
×

Condicins d'ús

Per tal de registrar-vos en aquest servei, heu de llegir i acceptar la nostra Política de privaditat i Condicions d'ús.
Sí, sóc major d'edat, he llegit i accepto les condicions dús i política de privacitat.
 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up