0%

M'agrada tindre les vacances planificades.

Per mi és molt important seguir les normes establertes.

Unim test
Constructor
Ten una personalitat agradable, valores les tradicions i t’agrada seguir un plà ben definit, ets una persona fidel, detallista, ordenada, familiar, t’agrada el compromís. La teva parella hauria de tindre uns valors semblant, per tant haurieu de burcar perfils de constructors. d’una relació entre constructors en pot sorgir un bon nicli familiar a més de la resta de coses que comporta una bona relació.
Director
Els directors sou persones enèrgiques, amb les idees clares, sabeu el que voleu i feu el que faci falta per aconseguir-ho, teniu seguretat, sou pràctics sincers. La personalitat amb la que seríeu més afíns és amb la de Negociador ja que aquestes 2 personalitas es complementen a la perfecció.
Explorador
Els exploradors sou impulsius, curiosos, creatius, optimistes i us agrada ser el centre d’atenció. La personalitat amb la que encaixeu millor és amb la d’un altre explorador ja que els 2 voldreu objectius similars i npodreu disfrutar d’una relació molt enrriquidora
Negociador
Els negociadors sou la personificació de la sociabilitat, persones simpàtiques, intuitives, imaginatives, sencilles, observadores. El perfil amb qui millor encaixeu és amb el de Director ja que un és el complement de l’altre.

Share your Results:


ENTRAR AL TEU COMPTE CREAR UN NOU COMPTE

 
×

Condicins d'ús

Per tal de registrar-vos en aquest servei, heu de llegir i acceptar la nostra Política de privaditat i Condicions d'ús.
Sí, sóc major d'edat, he llegit i accepto les condicions dús i política de privacitat.
 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up